fbpx
Klenotnictví Dušák logo

Ochrana osobních údajů

POUČENÍ GDPR

1. ÚDAJE SMLUVNÍCH STRAN

Veškeré smlouvy uzavíráte se společností KVEDU Praha s.r.o., IČ 247 68 031, se sídlem Na příkopě 1047/17, 110 00 Praha 1 – Staré Město. 

Veškeré kontakty jako zejm. naše telefonní čísla, e-mailové adresy, sociální sítě apod. naleznete na našich stránkách https://www.dusak.cz

Kontaktovat nás můžete též prostřednictvím kontaktního formuláře na našich stránkách https://www.dusak.cz/prodejna-na-prikope/ nebo https://www.dusak.cz/prodejna-omega-butik/.

Vaše údaje potřebné k uzavření smlouvy a jejímu plnění, které jsou k tomuto účelu nezbytné, jakož i údaje poskytnuté za účelem zasílání newsletteru nebo jiných marketingových sdělení, o něž jste projevili zájem, chráníme a zpracováváme podle příslušných právních předpisů. Pro účely naší komunikace a smluvních ujednání není potřeba zpracovávat žádné citlivé osobní údaje.

2. OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ

V souladu s obecnými zásadami se snažíme minimalizovat objem údajů, které jsou nutné pro plnění smlouvy a komunikaci se zákazníky. Pro běžné účely postačuje uvedení Vašeho jména a příjmení, doručovací adresy, e-mailu a telefonního čísla. Vaše osobní údaje uvádíte pouze v rámci objednávky zboží nebo při žádosti o zasílání obchodních sdělení.

S ohledem na přísná pravidla ochrany osobních údajů tak z naší strany dochází ke zpracování Vašich osobních údajů za účelem plnění smlouvy, což je činnost, ke které od Vás není potřeba vyžadovat zvláštních souhlasů a povolení. V případě cookies je pak účelem zpracování zajištění funkčnosti našich stránek https://www.dusak.cz, jedná se o tzv. technická cookies, která zajišťují jejich správné zobrazení.

Na druhou stranu i my se snažíme o vylepšování našich služeb, k čemuž nám slouží různá marketingová měření. V takovém případě, pokud k tomu od Vás obdržíme konkrétní souhlas, předali bychom Vaše osobní údaje v rozsahu e-mail a jméno a příjmení k dalšímu zpracování. Jedná se o jejich použití v zašifrované podobě pro spárování s databází níže uvedených poskytovatelů elektronických služeb. Pro účely marketingových měření využíváme po udělení Vašeho souhlasu ve vyskakovací liště též analytických cookies.

Vaše údaje, které jste vyplnili do kontaktního formuláře by po udělení souhlasu byly v zašifrované podobě hash poskytnuty společnostem se sídlem na území EHP (EU) a USA. Jedná se výlučně o společnosti, se kterými máme uzavřené příslušné smlouvy o poskytování elektronických služeb s důrazem na maximální soulad veškerých postupů s GDPR:

   – Facebook Ireland Limited (4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2, Ireland) smluvní dokumentace zde: https://cs-cz.facebook.com/legal/terms/customaudience FAQ: zde https://cs-cz.facebook.com/business/gdpr
   – Google Ireland Limited (Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Ireland, IČ 368047) ochrana soukromí a smluvní podmínky zde https://policies.google.com
   – Seznam.cz, a.s. (Radlická 3294/10, Praha 5, 150 00), IČO 26168685 informace k ochraně osobních údajů s odkazy na další služby a poskytovatele  https://o.seznam.cz/ochrana-udaju/

Sledujeme aktuální vývoj:

rozsudek Soudního dvora Evropské unie ve věci C-311/18 – Data Protection Commissioner proti Facebook Ireland Ltd a Maximillianu Schremsovi ze dne 16.7.2020: https://edpb.europa.eu/sites/default/files/files/file1/20200724_edpb_faqoncjeuc31118_cs.pdf a stanoviska a pokyny Úřadu pro ochranu osobních údajů www.uoou.cz

HASH – co to je: https://cs.wikipedia.org/wiki/Hašovací_funkce)

 

Především vždy dbáme na to, aby nebylo jakkoliv možné, díky užitému systému šifrování, párovat předaná data s konkrétními osobami. Dále též průběžně vyhodnocujeme případná rizika a maximálně chráníme Vaše data před možným zneužitím.

Pokud souhlasíte s uvedeným způsobem zpracování Vašich osobních údajů zaškrtněte prosím políčko „souhlasím se zpracováním osobních údajů“ v našem kontaktním formuláři a v rámci objednávky zboží. Poskytnutí souhlasu není podmínkou uzavření smlouvy.

Technická cookies zpracováváme automaticky, přičemž ke zpracování analytických cookies dochází po udělení Vašeho souhlasu zaškrtnutím políčka „rozumím“ ve vyskakovací liště v zápatí stránek. Neudělení souhlasu se zpracováním analytických cookies nemá za následek nemožnost přistupovat naše stránky.    

Výše uvedený souhlas se zpracováním osobních údajů včetně analytických cookies můžete kdykoliv odvolat zasláním požadavku na adresu prodejna@dusak.cz. Odvolání souhlasu je pak samozřejmě účinné i ve vztahu k předávání údajů výše uvedeným společnostem.

V Praze dne 1.5.2022

ZÁSADY POUŽÍVÁNÍ COOKIES

 

Naše webové stránky dusak.cz používají soubory cookies. Soubory cookies jsou datové soubory, které se během návštěvy našich webových stránek ukládají do zařízení jednotlivých uživatelů (tedy do Vašich zařízení). Naše webové stránky si tak pamatují např. nastavení a úkony jednotlivých uživatelů, proto při jejich další návštěvě již uživatel nemusí dříve učiněná nastavení opakovaně zadávat.

Soubory cookies umožňují našim webovým stránkám rozlišovat jejich jednotlivé uživatele bez nutnosti jejich přímé identifikace. Zpříjemňují uživateli jejich používání bez rizika zneužití osobních údajů. Soubory cookies nelze použít pro zjištění totožnosti uživatele ani pro zjištění přihlašovacích údajů.

Používáním našich webových stránek souhlasíte s používáním souborů cookies.

 

Jaké typy souborů cookies používáme

Na našich webových stránkách jsou používány soubory cookies „dlouhodobé“ (persistent cookies) a „krátkodobé“ (session cookies). Dlouhodobé cookies zůstávají v zařízení po určitou dobu nebo i bez časového omezení i po zavření prohlížeče. Krátkodobé cookies jsou dočasné a zůstávají uloženy v prohlížeči jen do doby, než jej uživatel zavře.

 

Pro jaké účely soubory cookies používáme?

Nezbytné cookies

Tyto soubory cookies jsou nutné pro správnou funkci našich webových stránek. Umožňují uživateli pohybovat se na našich webových stránkách a používat jejich funkce. Tyto soubory cookies o uživateli neshromažďují žádné informace, které by bylo možné použít pro marketing či zaznamenávání jím navštívených stránek na internetu. Obvykle jsou určeny pro danou relaci a vyprší v okamžiku, kdy uživatel ukončí svou návštěvu webových stránek. Tuto kategorii souborů cookies nelze zakázat.

Funkční soubory cookies

Tyto soubory cookies umožňují našim webovým stránkám pamatovat si volby a preference uživatele, aby je v budoucnu nemusel znovu uvádět (například uživatelské jméno, jazyk a region, ve kterém se uživatel nachází, atd.). Cílem je nabídnout vylepšené a individualizované funkce pro uživatele. Tuto kategorii souborů cookies nelze zakázat.

Analytické soubory cookies

Analytické neboli výkonnostní cookies nám pomáhají rozpoznat a spočítat počet návštěvníků (uživatelů) a zjistit, jak se pohybují na našich webových stránkách, když je používají. Shromažďují informace, jako jsou například používané internetové prohlížeče a operační systémy, počet návštěv na webových stránkách, průměrnou dobu trvání návštěvy na webových stránkách či informace, ze které stránky se uživatel na naši webovou stránku dostal. Umožňují nám poznat obecné vzorce využívání našich webových stránek, nikoliv způsob, jak je využívá nějaký konkrétní uživatel. Tyto soubory cookies obvykle zůstávají v počítači uživatele, dokud je nesmaže.

Reklamní soubory cookies

Tyto soubory cookies zaznamenávají návštěvy našich webových stránek ze strany uživatele, navštívené stránky a odkazy, na které uživatel klikl. Shromažďují informace o zvyklostech uživatele při procházení webových stránek a uchovávají informaci, že uživatel naše webové stránky navštívil. Naše společnost (včetně třetích osob pověřených naší společností) může tyto informace využít za účelem zvýšení relevance našich webových stránek, obsahu a zobrazených reklam s ohledem na specifické zájmy uživatele. Používají se také k omezování frekvence zobrazení reklam a měření efektivity reklamních kampaní. Tyto soubory cookies obvykle zůstávají v počítači uživatele, dokud je nesmaže.

Používáme soubory cookies třetích osob?

Kromě našich vlastních souborů cookies (soubory cookies první strany), používáme v některých případech také soubory cookies třetích stran, které nám umožňují lépe pochopit a zlepšovat efektivnost naší reklamy. Tyto cookies jsou zajišťovány třetími osobami a naše společnost nemá přístup ke čtení nebo zápisu dat v nich obsažených. Používáme následující nástroje a služby: Google Tag Manager, Google Universal Analytics pro analýzu návštěvnosti a Google AdWords, a to včetně remarketingu/retargetingu a přehledů o demografii a zájmech uživatelů. Na našich webových stránkách se mohou objevit i nástroje či aplikace, které jsou propojené s poskytovateli služeb sociálních médií, např. Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn nebo YouTube, a to s cílem vylepšit prohlížení internetu a zjednodušit sdílení obsahu.

 

Jak mohu kontrolovat nebo mazat soubory cookies?

Ukládání souborů cookies je na většině internetových prohlížečů povoleno automaticky. Nastavení prohlížečů je možné změnit, použití souborů cookies je možné omezit nebo zablokovat.

Google Chrome: support.google.com
Mozilla Firefox: support.mozilla.org
Safari: support.apple.com
Internet Explorer: windows.microsoft.com
Opera: help.opera.com

Naše prodejny

Firemní údaje

KVEDU Praha s.r.o.

Na Příkopě 1047/17
110 00 Praha - Staré Město

IČO: 24768031
DIČ: CZ 24768031

Bankovní spojení: ČSOB Praha 1 – č.ú. 240554635/0300

Společnost je zapsána v obchodním rejstříku vedeném u Městského soudu v Praze, v oddílu C, vložce číslo 172699

Loga Dušák ke stažení

Marketingové materiály

Všechna práva vyhrazena. © Klenotnictví Dušák 2022. Web vytvořil noConcept